Představitele Ladislava Hojera byste v reálu jen tak nepoznali. Herec se pyšní vysportovanou postavou

26. března 2024·Celebrity·Redakce

Petr Uhlík. (Foto: se souhlasem TV Nova/instagram P. Uhlík)

Asi každému, kdo viděl aktuálně nejpopulárnější kriminální seriál na Voyo Metoda Markovič: Hojer, utkvěl v paměti padouch, kterého ztvárňuje herec Petr Uhlík. Je dost možné, že byste ho v reálném životě vůbec nepoznali. Herec totiž rozhodně není tak vyzáblý.

V roli sériového vraha Ladislava Hojera není Petr rozhodně idolem žen. Ale pokud byste milé dámy na něj zašly například do divadla, tak věřte, že byste nečekaly, jak sexy mužem dokáže být. Herec se totiž pyšní velmi vysportovanou postavou, kterou oslňuje nejednu divačku v hledišti.

Říkal jsem si, že mu nejsem moc podobný. Chtěl jsem mít aspoň stejný pocit z těla, jako je on. Byl jsem zemitější a potřeboval jsem větší vzdušnost nebo vykloubenost, popsal pro deník Blesk Uhlík. Od natáčení ale uplynula už delší doba a on je zpět ve své dokonalé formě.

View this post on Instagram

A post shared by MeetFactory (@meetfactory)

V pražském divadle Meet-Factory hraje rodák z Uherského Hradiště v představení Obyčejná žena, a právě zde ho mohou divačky vidět téměř nahého a jeho tělo také zdobí nejedna kérka. Do rolí Petr podle všeho vklouzává velmi lehce a sám je za šanci, jak sdělil v rozhovoru pro Novinky.cz, zahrát si v kriminální minisérii vděčný. Diváci ho mohli vidět také v seriálu Adikts nebo Král Šumavy: Fantom temného kraje.

Celebrity - další články

Doporučujeme