Novinka Vytoč mého agenta zabodovala. Dobrá, vtipná oddechovka, hodnotí diváci

25. března 2024·Koktejl·Redakce

Vytoč mého agenta. (Foto: se souhlasem TV Prima)

Televizní premiéru má za sebou hvězdně obsazený seriál z dílny TV Prima Vytoč mého agenta. Celovečerní jedničkou ve sledovanosti se bohužel nestal, ale úspěch u diváků zaznamenal. Osmidílná série si získala hlavně ty mladší. Podle reakcí na facebooku mnozí diváci oceňují, že se v televizi konečně objevilo něco, u čeho se mohou zasmát a plně odreagovat.

Česko-slovenský seriál Michala Blaška a Jakuba Machaly je inspirovaný francouzskou předlohou, která vypráví komediální příběhy z castingové agentury. Lidé a hierarchie podle všeho zůstala stejná. Nejvíce mělo k obrazovkám diváky nalákat hvězdné obsazení v podobě Kryštofa Hádka, Tomáše Maštalíra, Marthy Issové, Ivy Janžurové nebo Kláry Issové. Což se ve výsledku povedlo.

Je to první díl a divák se pomalu seznamuje s povahami hlavních představitelů a s obsahem a smyslem seriálu, tudíž mně se to líbí a věřím, že se to hezky rozvine, navíc seriál je dobře herecky obsazen a není špatné trochu vidět do pozadí filmu a do života hereckých hvězd. Toto téma je dost tabu, tak proč nedát šanci… zhodnotila na facebooku seriálovou novinku Dagmar. Ostatní oceňují také vtipnost, že se odreagují a nevidí na obrazovkách další drama, kterého je v běžném životě víc než dost. Pro nás dobrý a vtipný relax seriál. Jen tak dál, jsem už teď zvědavá na další díly,” dodala Milada.

Herci a herečky v seriálu občas ztvárňují i sami sebe, o to více je děj vtipnější. Nechme se tedy překvapit, jak se děj bude rozvíjet dál. Zatím má podle recenze na ČSFD 63 %. Novinku můžou diváci sledovat každou neděli po 20. hodině na TV Prima.

Koktejl - další články

Doporučujeme