Princ William jako drsný rocker? Neuvěříte, jakou píseň si pouští v pondělí ráno

10. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ William (Zdroj: Shutterstock)

Odhadnout hudební styl prince Williama není nic jednoduchého. Kdo by si pomyslel, že člen vážené královské rodiny bude milovat vážnou hudbu, bude asi hodně překvapen. Oblíbenou skladbou prince je Thunderstruck od hardrockové skupiny AC/DC. Princ v podcastu Time to Walk prozradil, že to byla píseň, která mu pomohla najít cestu, jak se chovat jako princ.

V pondělí ráno, kdy máte po víkendu trochu unavené oči a snažíte se dostat zpátky do režimu všedních dní, není nic lepšího než si pustit Thunderstruck od AC/DC,“ uvedl William. Když píseň slyšel poprvé, říkal si, zda není na pondělní ráno moc drsná. Ale teď, když si to poslechnu, je to naprosto to nejlepší. Naprosto vás to probudí, naladí vás to na celý týden a vy máte pocit, že se můžete čemukoli a komukoli postavit,“ dodal princ.

Mluvil také o tom, že je velmi těžké u této písně jen stát a nehýbat se. “Je těžké se u této písně ubránit tanci, nebo aspoň kývání hlavy.“ Kromě songu od AC/DC je pro něj ještě jedna píseň, která je pro něj velmi důležitá a je spojená s jeho maminkou, princeznou Dianou.

Jedna píseň, kterou mám plně spojenou s dětstvím a uvízla mi v hlavě tak, že si ji stále tajně pouštím, je The Best od Tiny Turner. Moje matka dokázala řídit a při tom ji zpívat z plných plic. Občas jsme v autě měli i policistu, a i ten se někdy přidal. Zpívali jsme si a poslouchali muziku až do příjezdu k bráně u školy,“ zavzpomínal princ.

Celebrity - další články

Doporučujeme