Přišla o dítě! Anne Hathaway se rozpovídala o bolestivém potratu

27. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Anne Hathaway (Foto: Profimedia)

Herečka Anne Hathaway otevřeně promluvila o potratu, který prodělala v roce 2015, kdy hrála těhotnou ženu v divadelní hře. Ve vyjádření pro Vanity Fair uvedla, že její první těhotenství pro ni bylo velmi špatnou zkušeností.

Anne od té doby porodila dva zdravé syny, ale smutnou událost z roku 2015 v sobě nosí nadále. V té době získala roli v divadelní hře Grounded, kde hrála těhotnou pilotku. Představení běželo šest týdnů, a právě v té době herečka potratila. I když se to snažila přede všemi skrýt, nakonec se svěřila alespoň přátelům, jelikož potratit a zároveň hrát těhotnou ženu nebylo jednoduché. „Bylo toho na mě příliš a nedokázala jsem to nadále skrývat,“  prozradila v rozhovoru Hathaway.

Hvězda filmu Ďábel nosí Pradu poté v březnu 2016 se svým manželem Adamem Shulmanem přivítala svého prvního syna Jonathana. V červenci 2019 Anne na Instagramu oznámila, že je opět těhotná a zároveň se rozpovídala o tom, že žádné její těhotenství nebyla cesta růžovým sadem. Vyjádřila v příspěvku podporu lidem, kteří si procházejí podobnou situací.

Po zkušenostech s potratem a komplikovaným průběhem těhotenství se populární herečka pravidelně k tématu vyjadřuje. Je pro ni velmi důležité, aby ji ženy nevnímaly pouze jako maminku dvou synů, ale hlavně ženu, která jim rozumí a prošla si peklem, než docílila vytoužené rodiny.

Celebrity - další články

Doporučujeme