Radka Třeštíková promluvila o mladém DJovi: Je strašně sexy!

14. července 2022·Celebrity·Redakce

Radka Třeštíková, Jakub Strach (Foto: Profimedia)

V poslední době, kdy se o spisovatelce Radce Třeštíkové hodně mluvilo v souvislosti s popraskem, který způsobila volbou outfitu na Filmovém festivalu v Karlových Varech, si lidé začali všímat i toho, kdo se kolem ní motá. Proto byla spojována s mladým DJ Jakubem Strachem, který si říká NobodyListen. Radka o jejich potencionálním vztahu záhadně mlžila. Nyní však promluvila na svém instagramu.

Radka s Jakubem byli v poslední době často spojováni. Vztah s mladým DJem přezdívaným NobodyListen nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Veřejně však přiznala, že ji mladík přitahuje. “Jestli máte potřebu mě s někým spojovat, s Jakubem klidně. Ten je totiž hot as fuck,”reagovala na dotaz serveru Expres.

Jelikož si tohle její vyjádření spousta lidí vyložila tak, že s Jakub skutečně mají poměr, rozhodla se vyjít s jasnou pravdou ven na svém instagramu. Netvořím, netvořila jsem a ani nebudu tvořit pár s nikým, komu je pod třicet,” vyjádřila se spisovatelka. Tím dala jasně najevo, že na zajíčky není a mladí tak mají smůlu.

“Mám spoustu krásnejch, talentovanejch, dokonalejch přátel a dvě skvělý děti, a to mi ke štěstí stačí vrchovatě,” zakončila spisovatelka. Pravděpodobně tak chtěla předejít dalšímu spekulování o tom, že s někým chodí. Jakub se k celé situaci zatím nevyjádřil.


Celebrity - další články

Doporučujeme