Rozešli se před 17 lety, teď na sebe pějí chválu. Ben Affleck o bývalce Jennifer Lopez mluví v dobrém

7. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Byla to láska jako trám. Jejich rozchod v roce 2004 byl obrovským šokem, protože pár Jennifer Lopez a Ben Affleck měl těsně před svatbou. Po letech na sebe ale pějí samou chválu.

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez stanula před oltářem celkem třikrát, jedny zásnuby s Benem Affleckem do konce ale nedotáhla. 17 let po rozchodu na sebe bývalí partneři pějí samou ódu. Herec na svou bývalku má nyní jen slova chvály, ocenil hlavně její pracovní morálku. “Myslel jsem si, že jsem pracovitý, ale odrovnalo mě, s jakým nasazením a odhodláním funguje každý den Jennifer. Bere svou práci vážně a jde si oddaně za svými cíli. A po tom všem se vrátí na začátek a ještě zdvojnásobí svoje úsilí,” vysekl své bývalé partnerce herec poklonu pro magazín InStyle.

Krásná a ještě talentovaná

Dodal také, že je nejpracovitější člověk, kterého v zábavním byznysu potkal. “Má obrovský talent, ale zároveň tvrdě pracuje. Jsem moc rád, že za svou snahu sklízí odměnu,” pokračovala hvězda filmu Armageddon. Neopomněl ani na její skvělou postavou, kterou se herečka rok po padesátce pyšní. Kde máš tu fontánu mládí? Jak je možné, že vypadáš stejně jako v roce 2003, a já vypadám, jako bych byl ve čtyřiceti v tom nejlepším?” okomentoval Affleck fotky své ex. Herečka záhy přispěchala s komplimentem. “Ben je vtipný a vypadá taky stále dobře,” reagovala na jeho chválu

Mezi Benem a Jennifer jiskra přeskočila v roce 2002, když spolu natáčeli film Láska s rizikem. Zasnoubili se v tom samém roce, ale o dva roky později se rozešli. Prý kvůli tomu, že každý vedl úplně jiný životní styl. Zatímco Lopez je známá svou pracovitostí a zdravým životním stylem, Affleck proslul zálibou v alkoholu a večírcích.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Celebrity - další články

Doporučujeme