Šéfkuchařka Kamu nyní sází na přirozenost. Nechala si odstranit prsní implantáty kvůli závažné nemoci

16. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se souhlasem @chefkamu

Šéfkuchařka Kamila Rundusová alias Kamu sdílela na svém Instagramu dlouhý text o tom, proč si nechala ze svého těla odstranit implantáty. Jednou z příčin je i onemocnění, které jí lékaři diagnostikovali teprve nedávno. Není to ale jediný důvod.

Kuchařka Kamu má implantáty v prsou už několik let. Nechala si je dát, protože předtím měla ze svých ňader komplexy. Rázem se jí změnil život a narostlo sebevědomí. Nyní ale žije život, do kterého se prsní implantáty moc nehodí. „Cítila jsem, že mě omezují víc, než přináší radost,” vysvětlila v rozsáhlém příspěvku, kde popisuje, proč si nechala implantáty vyndat.

Kuchařka přiznala, že své tělo začala poslouchat až před zhruba rokem. Ve chvíli, kdy jí začaly úzkostlivé a panické stavy, ke kterým se přidala i bolest na hrudníku. Bála se, že důvodem jsou právě implantáty. Díky lékaři na Kostarice zjistila, že trpí úplně jinou nemocí. „Doktor mi řekl diagnózu: PCOS (polycystic ovary syndromme), neplodnost, narušený endokrinní systém, inzulínová rezistance, Bowel irritation syndromme…” popisovala dále Kamu.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Doktor se Kamu ptal, jestli má implantáty, a když mu řekla, že ano, poradil jí, že by bylo nejlepší je, aby je dala pryč. Právě ony mohou být jedním z důvodů, proč se léčba PCOS nedaří. „Ženy s PCOS jsou extrémně citlivé na vše chemické (parabeny, sulfáty atd.), na lepek, cukr, laktózu, ale i cizí tělesa v těle jako implantáty. To všechno mohou být narušitely endokrinního systému,” dodala. Operaci má už za sebou a proběhla v naprostém pořádku.

Podle svých slov se šéfkuchařka cítila mnohem lépe. Neměla žádnou bolest po nadechnutí. Navíc deset dní po operaci dostala menstruaci, zlepšila se jí pleť a už jí nepadá tolik vlasů. „Měla jsem je pod kůží pět let a udělaly mi velikou službu. Miluju je, protože mi pomohly nabrat sebevědomí, který bylo pod bodem mrazu. Před výplní jsem se nesnášela,” přiznává.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Závažná nemoc ale nebyla jediným důvodem. Kamu se už několik let snaží, co nejvíce snížit spotřebu plastu. ““Coo? Tak já tady bojuju za plasty a nosím dvě igelitky v sobě?” Plasty už nefrčej, tak buďme přirozený! A to hlavně mladý holky, kašlete na to a radši za ty peníze někam jeďte. Ale fakt si dělejte, co chcete,” uzavřela Kamu.

Celebrity - další články

Doporučujeme