Šílená proměna! Dívka podstoupila 50 plastických operací, aby vypadala jako Angelina Jolie

3. prosince 2017·Celebrity·Redakce

Dívka z Íránu Sahar Tabar (19) by udělala cokoli, aby se alespoň trošku podobala svému idolu. Na svém instagramovém účtu má přes 300 tisíc sledujících a poslední dobou zahltila i ostatní sociální sítě. Kdo že je ta celebrita, kvůli které Sahar vypadá, jako by měla každou chvíli umřít?

Sahar Tabar sama o sobě tvrdí, že je největší fanynkou Angliny Jolie. Podle portálu The Sun ji zbožňuje natolik, že údajně podstoupila přes 50 plastických operací, aby se jí alespoň trochu podobala. Sahar svou soudnost ale pravděpodobně ztratila v momentě, kdy viděla první díl ságy Tomb Raider.

Kromě plastických operacích se drsnou dietou snaží udržovat svou váhu na 40 kilogramech. Vzhledem k tomu, že měří necelých 150 centimetrů, se dá její hmotnost označit za silnou podvýživu.

Na svém instagramovém účtu má Sahar více než 308 tisíc followerů a sama dívka tvrdí, že udělá naprosto vše, aby dosáhla Angeliny vzhledu.

Mezi jejími followery se ale najdou i ti, kteří stojí nohama na zemi a její vzhled kritizují. Někteří dokonce tvrdí, že Sahar vypadá jako zombie.

Posuďte sami.

Autor: Jan Máša

Celebrity - další články

Doporučujeme