Šmejděníčko, šmejdění: Mariana Prachařová vzala své fanoušky k sobě domů. Podívejte se k ní také

15. února 2023·Celebrity·Dominika Číčelová

Mariana Prachařová (Foto zdroj: Instagram Mariany Prachařové – se souhlasem Mariany)

Mariana Prachařová, která je známá jako vlivná influencerka, se rozhodla ukázat své hnízdečko. V bytě v Praze na Letné bydlí už dva roky a za tu doby to dala krásně do kupy. Takové výrazné a pěkné barvy se jen tak nevidí. Je znát, že je Mariana veselá osoba s pozitivním myšlením, což se odrazilo i na jejím vkusu. Na svém instagramu ukázala, jak bydlí.

Dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové Mariana Prachařová je velice oblíbená právě na sociálních sítích. Na instagramu má 164 tisíc sledujících. A právě jim dala nahlédnout do svého soukromí.

Postupně přidává fotky a videa svého bytu, který si zařídila podle svého gusta. Lidé tak už mohli virtuálně navštívit její obývák, koupelnu, ložnici, chodbu i kuchyň. Svůj domov na Letné si zvelebuje už dva roky, po celou dobu, co zde bydlí.

Musíme uznat, že Mariana má skutečně dobrý vkus. Vše je barevné, výrazné a ladící. Nechybí zde spoustu dekorací, koberečků, obrázků a kytek. Velice oceňujeme stylovou malou ledničku Cocacola a velké množství svíček.

Co vy říkáte na takový veselý interiér?

View this post on Instagram

A post shared by Mariana Prachařová (@maripracharova)


Celebrity - další články

Doporučujeme