Lidé ji neustále kritizují! Lela Vémola prozradila, jak se vypořádává s negativními komentáři

7. května 2024·Celebrity·Redakce

Lela Vémola (Zdroj: Profimedia)

Lela  Vémola už má narážek na svůj vzhled dost. Svět internetu ji od rána do večera servíruje negativní i pozitivní komentáře, ale blondýnka by ráda tuto kapitolu jednou provždy uzavřela. V pořadu Superchat otevřeně promluvila, jak tyto nevyžádané komentáře vlastně vnímá.

Vémola prozradila, že většinou na negativní komentáře nereaguje, ale stane se, že občas na rýpnutí zareaguje stejným stylem. Když však přišla řeč na hodnocení jejího vzhledu, což je již dlouhé měsíce a dokonce roky zábavou mnoha uživatelů sociálních sítích, Lela odpověděla rázně. „Milion lidí, milion chutí. Proč přirozená děvčata mají komentáře na mé upravené tělo? Když se cítí tak přirozeně, proč chodí na vlasy, holí se, nechávají se tetovat, chodí na botox? To také není přirozenost.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Manželka Karlose Vémoly věří, že ženy, které nikdy nevyužily péči plastické chirurgie a považují se za chodící přirozenost, jsou vlastně pokrytci. „Když chtějí se mnou konverzovat na toto téma, tak ať přestanou chodit na úpravy, přestanou se malovat a můžeme se bavit,“ dodala k tématu Lela s tím, že hejty už jí neubližují a snaží se je neřešit.

„Neznám žádného člověka z mého okolí, který by hejty nedostával. Jedním uchem to jde dovnitř, druhým ven. To spíš moje maminka to řeší. Já jí říkám, že kdybych se tím měla zabývat, řešit to, tak se zblázním. Mám tolik práce kolem dětí…,“ řekla na závěr sympatická blondýnka.

Celebrity - další články

Doporučujeme