Filip Březina o lásce k běhu: Od ledna jsem uběhl 847 km

6. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Filip Březina (Zdroj: Profimedia)

Herec Filip Březina již mnohokrát promluvil o tom, že běhání považuje za svůj celoživotní koníček. První květnový víkend se proto účastnil Pražského maratonu, který je vrcholem Maratonského víkendu. Nejznámější běžecký závod Česka není pro každého, zahrnuje totiž 42 km dlouhou trať. Jak si Filip vedl?

Populární herec, který se proslavil hlavně seriálem Smysl pro tumor se na instagramu svěřil svým sledujícím, že od ledna letošního roku uběhl neskutečných 847 km. „Zaběhl jsem si tři vzdálenosti, které jsem si chtěl vyzkoušet a jsem spokojený. Desetikilometrový běh za čas 38:21, půlmaraton za 1:25:26 a maraton za 2:58:57,“ napsal s nadšením Březina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Březina (@filousch)

Fanoušci na Filipovy výsledky reagovali nadšeně: „Jsi můj vzor,“ napsal jeden z uživatelů instagramu. „Běhá ti to neskutečně. Gratulace a nepřestávej,“ chválila herce fanynka. Další podporovatelka zase nemohla uvěřit, kolik talentu vlastně Filip má. „Vy jste prostě úžasný. Hrajete, běháte, inspirujete. Vážně vás obdivuji.“ Herec zkrátka lidi baví nejen v televizi, ale také svým osobním životem, který pravidelně sdílí  na svých sociálních sítích.

Nedávno Filip zazářil v seriálu Smysl pro tumor, jenž dojal snad každého. Seriál se zaměřil na studenta čtvrtého ročníku medicíny, který má před sebou dokonalou budoucnost, jenže pak se dozví, že má rakovinu a jeho svět se obrátí vzhůru nohama. Fantastické provedení a obsazení tento pořad zasazuje mezi nejkvalitnější české seriálové počiny.

Celebrity - další články

Doporučujeme