Hrozivá autonehoda! Tereza Kerndlová zveřejnila fotky z místa nehody

7. května 2024·Celebrity·Redakce

Tereza Kerndlová (Foto: Profimedia)

Tereza Kerndlová přivodila svým fanouškům málem infarkt, když zveřejnila fotky a video z děsivé autonehody. Zpěvačka vycestovala do Česka pouze na skok, ale zřejmě si tuto návštěvu bude pamatovat ještě dlouho. S manželem jsou naštěstí v pořádku.

Když se Tereza Kerndlová vydala s manželem Reném Mayerem do Česka, fanoušci začali jásat. Radost se však velmi rychle obrátila v hrůzu, jelikož do jejich vozidla narazil zezadu jiný vůz. Zpěvačka již nějaký čas žije ve Španělsku a do Česka se vrací hlavně kvůli práci. „Momentálně jsem v Čechách, kde usilovně pracuji na dokončení svého 6. studiového alba a jeden takovýto pracovní přejezd nás málem stál život,“ přiznala na svém instagramu.

Kerndlová uvedla, že jsou s manželem v pořádku, nehoda se ale neobešla bez cesty do nemocnice. „Díky velkému a bezpečnému vozu jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří,“ svěřila se. Vůz, který do manželů narazil, skončil mnohem hůř. „Jeden náraz zezadu, kde jsme stáli na konci kolony, a čtyři boční airbagy byly venku. Proto dávejte na sebe všichni velký pozor,“ doplnila ještě zpěvačka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

Tereza po hrozivém zážitku poděkovala záchrannému systému: „Chtěla bych strašně moc poděkovat za obrovskou profesionalitu a pomoc našemu integrovanému záchrannému systému, který v Česku máme. Během chvilky se všichni o vše postarají za vás. Ještě jednou díky!” dodala na závěr Kerndlová.

Celebrity - další články

Doporučujeme