SuperStar čeká velká změna. Novou moderátorkou bude zpěvačka Ewa Farna

18. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Ewa Frana bude moderovat SuperStar. (Foto: se souhlasem Ewa Farna a TV Nova)

Pěvecká soutěž SuperStar jde do finále. Fanoušci se od 28. listopadu mohou těšit na živá vysílání a TV Nova již oznámila, kdo se ujme moderace těchto večerů, které jsou nabité hudebními talenty. Nově se v moderátorské roli objeví oblíbená zpěvačka Ewa Farna.

SuperStar, ve které jsem debutovala jako historicky nejmladší porotkyně, letos slaví 10tý ročník. Chystají se 4 finálové živé přenosy. A já, při vydání desky UMAMI a oslavujíc 15 let na scéně, je budu moderovat. Vidíme se a slyšíme se! Držte palce,” pochlubila se na instagramu zpěvačka Ewa Farna.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

V porotě SuperStar se zpěvačka objevila v roce 2013 a už tehdy patřila mezi velké hvězdy české, slovenské a polské hudební scény. Na kontě má již 14 alb a na začátku prosince se fanoušci mohou těšit na novou desku UMAMI. Také je držitelkou mnoha ocenění, včetně Českého slavíka.

Porotcování v SuperStar bylo součástí mého vývoje a velký zážitek, rozhodla jsem se být nostalgicky součástí letošní výroční řady. Živé přenosy pro mě budou výzvou jiného druhu a těším se na emoce, které zcela jistě přinesou,” uvedla pro TV Nova Farna. Televize si od toho slibuje, že show se tak pro diváky stane atraktivnější.

Také reakce kolegů Ewy na sebe nenechaly dlouho čekat. Strop! Gratulujuuu Evi! Budeš skvělá,” napsala ostřílená moderátorka Zorka Hejdová, která po boku moderátora Leoše Mareše nejednou show moderovala. “Gratulujuuu,” dodal zpěvák a herec Milan Peroutka.

Celebrity - další články

Doporučujeme