Ewa Farna vydala druhý singl z připravovaného alba Umami

31. srpna 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Ewa Farna. (Foto: se souhlasem Ewa Farna)

“Naučit se říkat ne je stěžejní pro to, aby měl náš souhlas váhu. Je to taky důležité pro naše duševní zdraví, pro zachování rovnováhy - pro to, abychom dělali, co nám přijde smysluplné a dokázali byt autentičtí.” Touto citací uvádí zpěvačka Ewa Farna svůj druhý singl z připravovaného alba Umami s názvem No ne.

Klip se natáčel ve dvou jazykových verzích ve Varšavě. Režie se ujal Adam Romanowski, který se pokusil umělecky nastínit několik výzev dnešního světa – jde o problematická témata, která nás provázejí a je jen na nás, zda-li jim dokážeme nepodlehnout. Symbolicky se tak Ewa objevuje v roli Evy z ráje, která říká pokušení a zlu své jasné ne.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Odmítla jsem třeba nabídky na focení pro Playboy, nestala se tváří fastfoodového řetězce, nevystupuji na akcích cenzurované polské státní televize, nepropadla jsem mnohým nástrahám showbusinessu. Věci, kterým jsem řekla ne, je velké množství. Jsem věrná svým hodnotám, abych se sama sobě mohla podívat do očí” říká zpěvačka a dodává: “Zjistila jsem, že mě jako člověka víc definují věci, nabídky, chování, kterým říkám ne, než ty, se kterými souhlasím. To odmítání není většinou vidět, ale často o nás hodně vypovídá.”

Píseň vznikla v rámci song-writing campu v CZ v polsko-česko-švýcarském teamu: Ewa Farna, Tom Oehler, Marcel Prochazka, Karol Wróblewski. Na české verzi textu se kromě Ewy podepsal Tomáš Belko a Martin Chobot. Produkce se ujal švýcarský spoluautor Tom Oehler.

Napište nám na Facebook, jak se vám nová písnička líbí!

Hudba - další články

Doporučujeme