Ewa Farna je podruhé těhotná. Miminko oznámila originálním způsobem

11. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Ewa Farna. (Foto: se souhlasem Ewa Farna)

Ewa Farna se chystá na vydání desky UMAMI. Společně se seznamem písní se ale pochlubila ještě jednou novinkou. Na instagramu oznámila, že je podruhé těhotná.

Dvojnásobnou maminkou se Ewa Farna stane za pár měsíců. Majitelkou nové desky bude o trochu dříve. „Tohle “dítě” v podobě alba se zrodí se začátkem prosince,“ napsala k fotce, kde představuje novou desku UMAMI. Pro fanoušky si nicméně připravila ještě jedno překvapení. A to že je podruhé těhotná.

První těhotenství dojemně oznámila v klipu Ta o nás. Oznámení o druhém těhotenství přišlo také originálně. „Pak jak je vidno, je na cestě i další. Nevím zatím, jak bude znít, ale je jasné, že to bude velká srdcovka,“  dodala zpěvačka, která má za manžela muzikanta Martina Chobota.

K oznámení pak přidala fotku zachycující její tělo v již pokročilém stadiu těhotenství, v rukou držíc nové album. První syn Artur se narodil v květnu roku 2019 a brzy se dočká sourozence, jeho soukromí ale jeho rodiče pevně střeží. My Ewě samozřejmě moc gratulujeme.

Celebrity - další články

Doporučujeme