Svým krokem překvapila všechny! Aneta Krejčíková si nechala zmenšit své přírodní pětky. Proč?

6. června 2023·Celebrity·Redakce

Aneta Krejčíková (Zdroj: Profimedia)

Většina žen chodí na plastiku prsou, aby si své přednosti nechala zvětšit, Aneta Krejčíková je ale jiná. Rozhodla se, že si své přírodní pětky nechá zmenšit. Velká ňadra s sebou nesla spoustu problémů, proto se Aneta rozhodla k ráznému kroku. Informovala o tom na svých sociálních sítích.

Spousta žen nad jejím rozhodnutím kroutí hlavou. K tomu, že si herečka nechá zmenšit poprosí, se rozhodla i kvůli tomu, že s sebou velká prsa nesou spoustu problémů. Aneta se svěřila, že se k tomuto kroku odhodlávala rok, ale přemýšlela o něm už déle.

I tak byla do poslední chvíle nervózní. „Ještě dva dny před operací jsem si kladla otázku, jestli skutečně chci a je-li to vlastně potřeba, ale teď jsem teda nejšťastnější, že jsem šla. Je to velký rozdíl,“ pochvaluje si spokojená hvězda seriálu Volha, kde své přednosti ukázala i v několika odhalených scénách.

K operaci došlo už před pěti měsíci, ale rekonvalescence trvala delší dobu. Až nyní si herečka bude moct užívat krátké crop topy nebo modely s odhalenými zády. Ty dříve nemohla nosit kvůli tomu, že musela mít podprsenku, která ale byla v těchto modelech vidět. Pro usměvavou herečku je změna opravdu velká. Nezměnila se nijak velikost, ale tvar. Ňadra má nyní výš.

Léčení po operaci zvládla skvěle. Samozřejmě se doporučuje odpočívat, sama herečka říká, že byla zhruba za 14 dní už v pohodě, jen nesměla zvedat děti. Výhodu měla i v tom, že nemusela brát prášky proti bolesti. „Prášky na bolest jsem brala jen první dva dny po operaci,“  svěřila se.

View this post on Instagram

A post shared by Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

Herečka má doma dvě děti, ale i kdyby ještě otěhotněla, mohla by klidně kojit. „Ale je dobré otěhotnět až minimálně rok po operaci,“ varuje herečka, která je od operace mnohem spokojenější a už se jistě nemůže dočkat léta, až si bude moct vzít právě nějaký odvážnější vrchní kousek.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme