Syna a partnerku tají, ale své bydlení ne. Roman Staša ukázal, jak to vypadá v jeho kuchyni

11. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vítěz MasterChef Česko 2020 Roman Staša (Foto: se svolením TV Nova)

Vítěz kuchařského klání MasterChef Roman Staša si velmi chrání soukromí. Před pár dny se mu narodil syn, ovšem svou životní partnerku tají. Co ale netají je jeho bydlení v novostavbě za Prahou. Tím se nyní pochlubil i na instagramu.

Roman Staša zvítězil ve čtvrté řadě televizní show MasterChef Česko a svým kuchařským talentem, ale i milým výrazem a zvonivým smíchem si získal srdce diváků. Před časem se přiznal, že vítězství bylo jeho největší životní výhrou.

Vypadá to, že to už ale několik týdnů tak úplně neplatí.A pak přišlo letošní září a tenhle můj a vlastně i celej život se zase otočil o 180 stupňů. Asi všichni víte, že soukromí mých nejbližších je pro mě svatý, a nikdy se to nezmění. Jen jsem se s vámi chtěl podělit o největší radost mého života,“přiznal svým fanouškům na instagramu.

Svým sledujícím totiž ukázal prvorozeného syna Samuela. Dokázal utajit nejen narození syna, ale i narození partnerky, kterou světu zatím nepředstavil. Co ale netají, je jeho bydlení v Jesenici za Prahou. Roman žije v mezonetové novostavbě, kterou si zařídil velmi moderně. Kovové schody doplňuje dřevěný nábytek a květiny. Pod schody si udělal relaxační koutek s knihami a v přírodních tónech je i sezení na terase.

Jeho královstvím je samozřejmě kuchyň, která je šedá, ale rozhodně ne nudná. Patří k ní ostrůvek s varnou deskou, před kterým je stůl s barevnými židlemi. Hosté tak vidí přímo “na plac”. Nic ale nenasvědčuje tomu, že by v domě žil se svou partnerkou a synem. Fanouškům ale ukázal jen spodní část domu, takže je možné, že jeho rodina žije v té vrchní části.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme