Tajný rozchod Báry Polákové a Pavla Lišky: Potřebovali jsme si tu citlivou dobu odžít v tichosti, uvedl herec

9. srpna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Bára Polájová a Pavel Liška. (Foto: se souhlasem Bára Poláková)

Zpěvačka Bára Poláková a herec Pavel Liška už tři roky spolu nejsou. Pár má spolu dvě dcery, pětiletou Ronju a čtyřletou Riku. O jejich rochodu podle deníku Reportér veděla jen rodina a přátelé.

V minulosti se o vztahu už dlouho spekulovalo. Naše rodina a nejbližší okruh kamarádů to vědí, ale chápou křehkost situace, tak to nikam dál nezvonili. A my? My to vlastně dlouho neměli potřebu oznamovat nějak oficiálně. Asi jsme si ten čas, potřebovali nechat pro sebe, nejdřív tak nějak zesílit. Zpevnit se,” uvedla pro magazín Reportér Bára.

Společně se už roky neukazovali ani na veřejnosti a Pavel Liška slova své expartnerky potvrdil. “Potřebovali jsme si tu citlivou dobu odžít v tichosti – taky máme děti, svoje rodiny… Ono je to v něčem jiný, když se tyhle věci dějí lidem, kteří jsou veřejně vidět…,” popsal herec. “Žádný článek totiž nezmizí a jednou – brzy – i naše dvě dcery budou umět číst. Proto jsme čím dál intenzivněji přemýšleli, jak udělat, aby bylo naráz všechno vyřčeno, tím to mediálně zhaslo a my měli před veřejností tuhle kapitolu uzavřenou,” dodal.

View this post on Instagram

A post shared by Barbora Poláková (@barbora_polakova_ofiko)

O tom, že půjdou s “kůži na trh” se domluvili expartneři po vzájemném rozhovoru. I když se nemáme, máme se,” napsala v neděli herečka na svůj Instagram. Kde zveřejnila také jednu ze společných fotografií s Pavlem. Je tak jasné, že i když se partneři rozešli, tak se nadále respektují.

Celebrity - další články

Doporučujeme