To je ale překvapení! Představitelka Hermiony sbalila kolegu z Harryho Pottera

10. ledna 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Nejsou to ještě ani dva měsíce, co se Emma Watson rozešla se svým přítelem, a už je prý na scéně další nápadník. Tentokrát je to dle zdrojů někdo, koho fanoušci Harryho Pottera důvěrně znají!

“Píšou si smsky a chodí na tajné večeře v LA a Londýně,” sdělil zdroj deníku In Touch. Řeč je o herci Robertu Pattinsonovi, kterého diváci znají z rolí Cedrica z filmů o Potterovi či jako Edwarda z úspěšné ságy Stmívání.

Zdroj dále dodává, že Emma a Robert byli kamarády od chvíle, co spolu točili. “Je mezi nimi jiskra. Mají stejný smysl pro humor a mají toho hodně společného. Vždy si rozuměli, ale načasování nikdy nebylo ideální. Až teď.”

Spekulovaná nová dvojice se dokonce společně objevila na udělování cen Zlatý glóbus, kde předávali ocenění za nejlepší televizní seriál. Jak se dalo očekávat, internet toto kouzelnické setkání kvitoval s obrovským nadšením.

Zatímco Emma o novém vztahu nepromluvila, už dříve novinářům přiznala, že je pro ni těžké s někým chodit, protože kdokoliv, kdo bude vyfocen po jejím boku, je automaticky považován za jejího přítele a zdá se pak, že jich má desítky.

Celebrity - další články

Doporučujeme