Tomáš Klus má strach z lidí. Se svou paranoiou se svěřil na sociálních sítích

19. května 2022·Celebrity·Redakce

Tomáš Klus (Foto: Frekvence 1)

Díky jeho schopnosti skvěle formulovat své myšlenky, píše líbivé písničky, které lidi baví a mají je rády. A právě tato schopnost se projevila nedávno na jeho instagramu, kde se vypsal ze svých pocitů a přiznal, že má paranoiu z lidí, a že právě lidi jsou to, čeho se na světě nejvíc bojí. Bojí se, že mu jdou vlastně všichni po krku.

“Seděla naproti a ptala se, co je na světě špatně. Muž sedící zády k té telefonující slečně se rozesmál a řekl, lidi! A pak se dál věnoval hamburgeru,” takhle uvedl zpěvák Tomáš Klus své zamyšlení a zároveň přiznání toho, čeho se v životě nejvíc bojí. Jsou to právě lidi. V každém člověku vidí nebezpečnou hrozbu a myslí si, že mu dotyčný chce ublížit.
“Když jdu v noci lesem, bojím se, že mě někdo ťukne po palici a čajzne mi spacák – nebojím se, že mě sežere medvěd. Když jdu po městě nebo teď, jak tady sedím, nebojím se, že mě uzobou holubi, ale že mi ten týpek v kapuci sebere telefon a já ho v těch pantoflích nedohoním. Nebojím se, že mě kousne ten pitbull, ale ten pán, co ho má na řemenu s ocelovými cvoky, by mohl…líčil své každodenní úzkosti. Uvědomuje si však, že je to nejspíš jen problém v jeho hlavě. A to především, když je vyděšený z člověka, který mu chce jen sdělit své sympatie k němu. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tomáš Klus (@tomas_klus)

“Někoho jsem viděl a hned mi to jelo – ty kráso to je exot, ať na mě nekouká, proboha, ať ke mě nejde, ne! Dobrý den. Dobrý den, pane Klus, jen vám chci potřást rukou, že si moc vážím toho, co děláte. A já bych se nejraději propad a dávám mu doživotní vstup na své koncerty. Uf,” popisuje zpěvák situaci a zároveň se ptá… sám sebe… co je ten největší blok, který ho drží v takové nedůvěře k lidem.

Celebrity - další články

Doporučujeme