Tvrdá práce v posilovně? Ani omylem, skvělou postavu po porodu má Zorka Hejdová díky synovi

7. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Moderátorka Zorka Hejdová se synem Nikolasem Hejdou. (Foto: se souhlasem Zorka Hejdová)

Zorka Hejdová je maminkou syna Nikolase teprve čtyři měsíce a krásná moderátorka nyní ukázala, jak vypadá její bříško. Těhotenství si velmi užívala a s přibývajícími kily si rozhodně hlavu nelámala. I tak jí mnoho maminek bude postavu závidět.

Zorka Hejdová je jednou z těch žen, které mají to štěstí, že jim po porodu jdou kila rychle dolů. Nikolasovi jsou teprve čtyři měsíce a sympatická moderátorka se nebojí ukázat, co s její postavou udělalo nejen těhotenství, ale i porod. Na svém Instagramu sdílela odvážnou fotku.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Jak jsem zhubla po porodu? No, jednoduše… Celý dny ze mě leje a jsem zpocená až na pr.. Netušila jsem, že mít dítě je fakt takový fitko. A to má jen pět kilo! Zatím! No a další zásadnější bod je moje bezmléčná dieta. Zkouším, jestli to uleví jeho bříšku, a zdá se, že jo,” svěřila se Zorka, které k perfektní postavě nepotřebuje posilovnu.

Tentokrát si moderátorka nemusela číst ani negativní komentáře. Na její postavu se totiž snesla jen vlna chvály. “Vypadáte úžasně po porodu, klobouk dolů,” napsal ji jedna ze sledujících. “To je poporodní sen,” napsala druhé. Zorka vypadá opravdu nádherně.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Celebrity - další články

Doporučujeme