V rodině Maxových se geny nezapřou. Tereza jako by mamince z oka vypadla

24. května 2023·Celebrity·Redakce

Tereza Maxová s maminkou. (Foto: Profimedia/instagram)

Modelka Tereza Maxová je příkladem, že věk je jenom číslo a v jednapadesáti letech jí to stále neskutečně sekne. Nyní vyrazila na módní přehlídku s maminkou, kde dámy všechny ohromily. Jsou si totiž neuvěřitelně podobné.

Tereza Maxová s přibývajícími roky vypadá opravdu skvěle a není divu. Její maminka, Alena, které je něco přes sedmdesát, je totiž stále šik. Dámy si společně vyšly na módní přehlídku Perwoll & Syoss, kde ukázaly, že geny se v této rodině rozhodně dědí.

Díky za veškerou lásku a trpělivost… Ty jsi jednoduše nejlepší,” napsala na Den matek na instagram. Modelka s maminkou tráví hodně času, i když většinu roku tráví v Turecku, kde se provdala za podnikatele Buraka Oymena. Společně mají děti Mínu a Aidena, z předchozího manželství má Maxová ještě syna Tobiase. Právě za nimi babička hodně létá.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Maxova (@terezamaxova)

Na akci vyrazila Tereza s maminkou proto, aby podpořily neteř Sofii, která zde měla vlastní přehlídku. Obě ženy zvolily outfit v černé barvě, jen s tím rozdílem, že modelka měla overal doplněný o třpytky.

Celebrity - další články

Doporučujeme