Zlatá labuť nekončí! Pokračování se diváci dočkají už na podzim

23. května 2023·Zábava·Redakce

Zlatá labuť. (Foto: facebook Zlatá labuť)

Poslední díl seriálu Zlatá labuť by měla TV Nova odvysílat ve čtvrtek 22. června. Zájem o tento dobový seriál je ale natolik velký, že se televize společně s režiséry Biserem A. Arichtevem a Braňo Holičkem rozhodla ve spolupráci pokračovat. Diváci se tak mohou těšit na další díly. Čeká nás tak opět spousta nových dobových kostýmů, scén z exteriéru, ale i nová režisérská posila Petr Nikolaev.

Pokračování Zlaté labutě se diváci dočkají už po letních prázdninách. S oblíbenými postavami se podíváme do léta roku 1939. Právě jsme začali natáčet novou sérii… Příběhy Báry, Petra, Ireny, Aleny a všech ostatních postav budou pokračovat pod ještě větším tlakem nacistické okupace,” prozradil televizi producent Filip Bobiňski.

Těšit se můžeme na nové kostýmy. Například prodavačky obchodního domu obléknou nové letní uniformy. K režisérské dvojici ArichtevHoliček se přidá ještě třetí posila v podobě Petra Nikolaeva. Ten je podepsaný například pod filmy Báječná léta pod psa, Příběh kmotra nebo Lidice.

Seriál od první epizody sklízí u diváků nemalý úspěch. Za to může podle režiséra Braňa Holička výborný scénář.Nejvíce se mi na Zlaté labuti líbí scénář, který píše Honza Coufal, a to vlastně pro mě byl od začátku nějaký bod, podle kterého jsem se rozhodl, že bych to chtěl dělat. Podle mě je scénář napsaný ne úplně obvyklým způsobem, je to více americké, netflixové, což mě na tom baví,” uvedl v rozhovoru pro TALK.

Hlavní hrdiny dobového seriálu tak čekají nelehké časy, se kterými se obyvatelé během nacistické okupace potýkali. Situace budou prověřovat zejména jejich charakter, některé postavy tíha doby dokonce zlomí. Nebude chybět i více exteriérových scén a točit se bude i se zvířaty. Zkrátka fanoušci Zlaté labutě se mají na podzim rozhodně na co těšit.

Zábava - další články

Doporučujeme