Válka vévodů pokračuje. Na sociálních sítích jsou oblíbenější Kate a William, než Meghan a Harry

28. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a William (Zdroj: ČTK)

Válka Sussexů a Cambridgeů pokračuje i na frontě sociálních sítí. Zatímco první jmenovaný páreček ztrácí fanoušky ve velkém, budoucí královská dvojice si polepšila o celý milion. Je vidět, kdo má více fanoušků a kdo tře bídu s nouzí. S informaci přinesl deník The Sun.

V průběhu posledního roku ztratili princ Harry s Meghan více než 700 tisíc sledujících na Instagramu a zařadili se na třetí příčku pomyslného žebříčku nejsledovanějších účtů britských monarchů, napsal list The Sun s odkazem na analytickou zprávu služby Hypeauditor. To Kate a William jsou na tom mnohem lépe.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Z dotyčné zprávy totiž vyplývá, že profil Kate Middleton a prince Williama si polepšil o jeden milion sledujících a má 13 milionů sledujících. To oficiální účet královny Alžběty II. dokonce o 1,3 milionu nových fanoušků na 10,3 milionu. Za tuto zprávu může nejen aktivita Kate a Williama na sociálních sítích, ale také to, že si rozhodli, že založí YouTube kanál.

Velký propad vévodů ze Sussexu má zase jednoduché vysvětlení. Od oznámení odchodu z předních královských pozic v lednu 2020 oznámili, že nebudou aktivní na sociálních sítích. Posledním příspěvkem na jejich instagramovém profilu je krátké rozloučení. I tak se ale s 10 miliony sledujících drží nad průměrem dlouhodobě neaktivních účtů známých osobností.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Celebrity - další články

Doporučujeme