Vdovec Štefan Margita se rozvyprávěl o odcházení jeho Haničky. Musel předstírat, že je vše v pořádku

5. října 2022·Celebrity·Redakce

Štefan Margita a Hana Zagorová. (Zdroj: Profimedia)

Musí to být neuvěřitelně těžké, vidět milovaného člověka, jak ztrácí síly a umírá. Ještě těžší musí být, když se před ním musíte tvářit, že je všechno v pořádku. Své o tom ví Štefan Margita, který nedávno pochoval svou milovanou ženu Hanku Zagorovou. Informuje o tom Blesk.

Štefanovi doktoři řekli pravdu, tedy že její stav je vážný a ať se připraví na nejhorší. Zároveň však nesměl dát najevo své zoufalství a před Hankou se musel tvářit, že se její výsledky lepší. “Páni doktoři říkali, že stav se zhoršuje, a že to není dobré. Že musím počítat se vším,” svěřil se Štefan ve velké zpovědi pro pořad Showtime. “A za pět sekund jsem vstupoval do pokoje, kde Hanka ležela, a musel se usmívat. Nesměl jsem nic dát najevo,” dodává zoufalý pěvec.

I přesto prý Hanka občas vycítila, že se něco děje, a tehdy ji Štefan musel vždy uklidnit a pokusit se ji přimět, aby myslela pozitivně. “Ptala se a já jí říkal, že výsledky má lepší. Uklidnilo ji to. A také to, že jí posílali nové písničky na desku. Mluvili jsme také o koncertu v O2 areně,” nechal se slyšet s tím, že si Hanka dokonce nechala vyfotit róbu, kterou si chtěla na koncert obléct. Situace ale byla stále horší a Štefan se na doporučení lékařů nastěhoval do nemocnice. Haničce řekl, že je to proto, že se mu doma stýská a chce být s ní.

View this post on Instagram

A post shared by Štefan Margita (@stefanmargita_official)

“Ve čtvrtek kolem půl páté se Hanička ještě probrala, koukla na mě a řekla: pusinku. A pak už spala až do rána a v pátek v jedenáct dopoledne zemřela,” popisuje Štefan smutné poslední chvíle. “Strašné je, že sedíte vedle milované osoby a víte, že třeba zítra už nebude. To je katastrofa na to čekat. To, že nemůžu pomoct, byl pro mě ten nejhorší moment. Nikomu to nepřeju,” končí vyprávění vdovec Margita.

Celebrity - další články

Doporučujeme