Ženy by měly stárnutí oslavovat, říká budoucí šedesátnice, herečka Demi Moore

26. července 2022·Celebrity·Redakce

Demi Moore. (Foto: Profimedia)

Herečka Demi Moore na podzim oslaví krásné kulaté narozeniny. Na to, že jí bude šedesát, tak vypadá opravdu dobře. Dokonce se nechala zvěčnit jen v plavkách. O vnímání stárnutí se rozpovídala v rozhovoru pro PEOPLE.

Cítím se živější než kdy předtím,” vzkázala zahraničním médiím herečka Demi Moore. A není divu. 11. listopadu oslaví už 60. narozeniny, ale to jé nebrání, aby se vyfotila v plavkách. Na svůj věk totiž vypadá opravdu parádně.

Demi upřímnost není rozhodně cizí a podle ní by ženy měly stárnutí oslavovat a za svůj věk by se neměly stydět. Dosáhli jste 59 a říkáte si, no bude mi 60,” řekla pro People herečka. Když si vzpomenu na svou babičku v 60 letech, tak svým způsobem se zdálo, že je smířená se stářím. Ale já se cítím v mnoha ohledech živější než kdy jindy,” dodala.

Moore nedávno uvedla na trh novou kolekci plavek značky Andie. Kolekce mění myšlenku, že ženy se s přibývajícím věkem stávají méně žádoucími,” uvedla s tím, že každá žena se chce cítit sexy. Fotky z focení pak nasdílela na svůj instagram. Na každém snímku herečka vypadá velmi sebevědomě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Demi Moore (@demimoore)

Společnost ji velice často označuje za ikonu, s tím Demi nesouhlasí. Jsem polichocena, líbí se mi to, ale nepřipadám si tak,” řekla serveru.

Celebrity - další články

Doporučujeme