Zestárlou Bridget Jones už nadváha netrápí! Renée Zellweger na prvních fotografiích z natáčení nového dílu

27. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Renée Zellweger, Bridget Jones (Zdroj: Profimedia)

Čtvrté pokračování Bridget Jones se konečně začalo natáčet, ale tentokrát populární postavu uvidíme trochu jinak. V knižní předloze je totiž Bridget již poněkud starší a ještě k tomu ovdovělá. Podívejte se, jak vypadá Renée Zellweger na prvních fotografiích z natáčení.

Celé tři díly filmového hitu Bridget Jones fanoušci hlavní postavě Bridget přáli, aby dosáhla vytouženého štěstí a nakonec se jí to vážně povedlo. Jenže jak už to v životě bývá, nic není navždy a Jones ovdověla. V novém díle se má Bridget zaplést s mladíčkem, kterého si zahraje Leo Woodall, a zároveň se můžeme těšit na známou postava, jež chudince Bridget zlomila srdce už několikrát. Přesně tak, Hugh Grant je zpět a kdo ví, třeba jim to ve filmu tentokrát vyjde.

Jak už jsme zmínili, námětem čtvrtého filmu je opět kniha, a sice Bridget Jones: Láskou šílená od autorky Helen Fielding. V příběhu je Bridget něco přes padesát, vychovává dvě děti, píše filmový scénář a nevzdává to s láskou. Podle fotografií Renée už tentokrát s váhou bojovat nemusí.

Renée Zellweger, Bridget Jones (Zdroj: Profimedia)

Trapasům Bridget Jonesové se zasmál snad každý. Často se totiž dostala do situací, kdy se i samotní diváci červenali. Zellweger byla za roli nominována na Oscara a s tržbou 281 milionů dolarů se z filmu stal obří hit. Není tedy divu, že vznikla dvojka, trojka a nyní se připravuje čtyřka.

Celebrity - další články

Doporučujeme