Žije! Britney Spears se našla a opět předvádí své taneční kreace

22. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Britney Spears (Zdroj: Shutterstock)

O víkendu se fanoušci Britney Spears strachovali, co se s ní děje. Zpěvačce zmizel instagram a nic o ní nevěděli ani její blízcí. Nyní to ale vypadá, že se všechno vrátilo do starých kolejích. Britney na svém instagramu opět tančí. Co se s ní dělo, ale nevysvětlila.

Po soudním procesu si Britney Spears naplno užívá svobodu. Zpěvačka v minulosti byla zbavena svéprávnosti, nemohla mít sociální sítě, zacházet svobodně se svými penězi, podepisovat smlouvy, vdát se či vysadit antikoncepci. V loňském roce se po třinácti letech opatrovnictví otce konečně zbavila a může o svém životě opět rozhodovat.

Britney si založila instagram, který zásobuje nejrůznějšími fotkami nebo tanečními videi, ze kterých občas zrak přechází. Málokdo ví, že zpěvačka byla dříve i velmi nadanou tanečnicí. Veškeré své taneční prvky si na koncertech plánovala sama. Byl to právě tanec, který ji v době její největší slávy proslavil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Channel 8 (@britneyspears)

Realita je teď ale trochu jiná. Britney stále velmi ráda tancuje, je vidět, že jí to baví a postavu má po dvou dětech opravdu skvělou. Z některých jejích tanečních videí jsou fanoušci mírně v šoku. Na tom posledním třeba tančí jen v noční košilce. Britney se ani slovem nezmínila o tom, proč jí o víkendu zmizel instagram. Zda si ho na nějakou dobu odstranila sama či za to mohl někdo jiný.

Celebrity - další články

Doporučujeme