Zpěvačka Tina Turner ukončuje kariéru. Stáří si chce užít mimo světla reflektorů

23. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Tina Turner. (Foto: Shutterstock)

Oblíbená švýcarská zpěvačka Tina Turner (81) se oficiálně loučí se svoji pěvěckou kariérou. S fanoušky se rozloučí jedinečným způsobem. Prostřednictvím dokumentu o svém životě. Informoval o tom deník The Sun.

Dokumentární film ponese jednoduchý název – Tina. Fanoušci jej poprvé uvidí na konci března. Poté se pěvecká ikona stáhne mimo světa reflektorů. “Řekla: Poletím se do Ameriky rozloučit s fanoušky a zabalím to,” řekl pro deník The Sun manžel Erwin Bach. “Myslím, že dokumentem to celé uzavře,” dodal.

Tina se nechala slyšet, že to bude její nejsmutnější životní chvíle. Někteří lidé říkají, že můj život a výkony, které jsem podávala, ocenění jsou neuvěřitelné. Měla bych být na to hrdá. Jsem, řekla Turner pro server.

Dokument bude finální kapitolou života zpěvačky. Tina zde například bude hovořit o tom, že ji život sužuje posttraumatická stresová porucha z manželství s bývalým partnerem Ikem Turnerem. Manželství totiž bylo násilnické. “Nebyl to dobrý život. To dobré nepřevážilo to zlé,” dodala Turner pro server.

Co na to Jan Kraus?

Celebrity - další články

Doporučujeme