Zpěvák Michael Bublé odtajnil své nejtěžší životní období: Rakovina syna mě změnila

27. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Michael Bublé. (Foto: Profimedia)

Kanadský zpěvák a herec Michael Bublé odtajnil fanouškům své nejtěžší životní období. Konkrétně, když jeho syn Noah v roce 2016 onemocněl vzácným typem rakoviny jater - hepatoblastomem. V ten moment se mu obrátil život o sto osmdesát stupňů a přišel o své alter-ego. Informoval o tom server Daily Mail.

Do doby než synovi Michaela Bublého ve třech letech diagostikovali vzácnou rakovinu jater, si zpěvák myslel, že je nepřekonatelný. Tehdy tříletý Noah musel podstoupit chemoterapii a ozařování. V té době byla hvězdě největší oporou manželka, herečka Luisana Lopilato, která nejen jeho držela nad vodou. “Cítil jsem se tak zranitelný,” sdělil deníku The Mirror.

Teď je chlapci devět let a podle slov rodičů je nemoc na ústupu. Samozřejmě mě to změnilo obrovským způsobem. Zejména věci na kterých mi záleželo a pohled na svět,” uvedl zpěvák pro magazín Red. Většinu života jsem byl bavičem a na jevišti jsem se stal svým alter-egem. Byl bych nepřekonatelný. Pak jsme s manželkou prošli tímto těžkým obdobím a já jsem alter-ego ztratil, doplnil.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble)

V té nejtěžší době s manželkou pochopili, že je důlležité nejen si být oporou, ale chápat se navzájem. Nikdo nejsme dokonalí, ale chápeme se a doplňujeme,” uvedl s tím, že příští rok pár měsíců nebude moci koncertovat, protože jeho žena bude natáčet film a on tak bude muset být tátou na plný úvazek. “Ona pak pro mě udělá to samé. Je nám jedno co děláme, máme jediný cíl, a to být všichni spolu,” řekl.


Celebrity - další články

Doporučujeme