Další úlet Martina Kociána z Lunetic: Boxovat jdu kvůli penězům, mám dluhy

9. května 2024·Celebrity·Redakce

Martin Kocián (Zdroj: Helena Lacinová / CNC / Profimedia)

Tehdejší člen chlapecké skupiny Lunetic opět rozvířil vlny na sociálních sítích. Martin Kocián totiž přijal nabídku zápasit v rámci turnaje Clash of the Stars a jedno je už nyní jasné, diváci se mají na co těšit.

Dříve fanynkami opěvovaný člen boybandu, nyní rapující boxer. Martin Kocián si nebere servítky a upřímně serveru Super.cz vysvětlil, proč se vlastně rozhodl zápasit. „Napadlo mě, že bych měl splatit nějaké dluhy, které jsem si udělal tento rok. Choval jsem se jako lotr. Dělám to pro peníze,“ vysvětlil Kocián s tím, že dalším důvodem je také jeho fyzička. „Chci se trošku korigovat a chodit alespoň dvakrát, třikrát týdně do posilovny. Jsem tu proto, abych bavil lidi,“ dodal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Podle fanoušků byl Martin Kocián na tiskové konferenci hyperaktivní, nedokázal chvíli klidně sedět a neustále chodil mezi fanoušky trénovat boxerské pohyby. Celé situaci nepomohlo ani jeho uvedení, kdy vletěl na pódium jak pták uličník a předvedl nezapomenutelnou show.

„Člověk si ho pamatuje z dětství a teď vidí tohle,“ popsal jeden z uživatelů instagramu chování Kociána. Další se Martina zastával: „Před lety se léčil se závislostí a v roce 2011 přišel tragicky o sestru a znovu do toho spadl. Smrt jeho sestry ho úplně položila. I když byl na tiskovce úplně vyfetovaný, furt byl slušnější než ostatní. Je mi ho spíše líto,“ vyjádřil podporu fanoušek turnaje. Martin jakoukoliv spojitost s drogami popírá.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Martin Kocián (@maaartin_kocian)

Kocián, který se dříve živil jako zpěvák, DJ nebo příležitostný barman a číšník přiznal, že mu pořadatelé Clash of the Stars zaplatili směšné peníze. „Nedali mi žádnou velkou finanční odměnu. Řeknu to takhle, je to lepší, než kdybych točil nějaké gay porno za tyhle samé prachy. Sto litrů, víš co, je možná lepší zápasit než jezdit do Holandska,“ prozradil s úsměvem na tváři.

Celebrity - další články

Doporučujeme