Věřili byste, že mu táhne na padesát? Enrique Iglesias slaví 49. narozeniny

8. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Enrique Iglesias (Zdroj: Enrique Iglesias Instagram)

Španělský zpěvák a občasný herec sfoukl poslední svíčku před kulatinami. Enrique Iglesias slaví devětačtyřicáté narozeniny a fanoušci tomu nemohou uvěřit. Rodák z Madridu totiž vypadá báječně a jeho věk by mu tipl málokdo.

Enrique se narodil do hudební rodiny. Táta Julio Iglesias zaznamenal úspěch jako zpěvák, skladatel a dokonce fotbalista. Matka Isabel Preysler má za sebou kariéru modelky, moderátorky a novinářky. I když byly rodinné vztahy celkem napjaté – Enrique totiž na deset let přerušil jakýkoliv kontakt se svým otcem – rodina ho nakonec vždy podpořila. „V osmnácti jsem odešel a pracoval na tom, abych se prosadil jako zpěvák. Nechtěl jsem, aby mi někdo říkal, co mám dělat. Chtěl jsem to dokázat sám. Začátky byly ohromně těžký,“ svěřil se v minulosti.

Netrvalo dlouho a z Enriqueho se stala hvězda světového formátu. Příčky hitparád doslova zavalily hity, jako např. Bailamos, Hero, I like it, které mu přinesly desítky platinových desek. Schopnost spojit různé hudební žánry a jazyky ho učinila unikátním umělcem s globálním dosahem. Nicméně jeho úspěch nekončí jen u hudby. Iglesias se stal inspirací pro miliony fanoušků díky svému charitativnímu úsilí a zapojení do humanitárních aktivit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

Se svou dlouholetou partnerkou Annou Kournikovou, která byla dříve výraznou figurou v oblasti tenisu a modelingu, mají tři děti. Pětiletá dvojčata jménem NicholasLucy a také čtyřletou dceru Mary. Doposud není známo, zda se partneři vzali, ale fanoušci usuzují, že ano, jelikož Anna má na svém instagramu příjmení Iglesias. Enrique neustále koncertuje, takže to vypadá, že své narozeniny oslaví jako již mnohokrát předtím na pódiu.

Celebrity - další články

Doporučujeme