Chcete vypadat jako milionáři, ale nemáte na to? 5 triků, které nejsou o penězích

21. března 2017·Články·Redakce

Jak se oblékají milionáři? Více než o penězích je to o vkusu! Můžete vypadat perfektně a přitom nemít šatník plný drahých kousků. Jde jen o několik zásad, které bychom si měli osvojit. A samozřejmě o čistotu a jistou dávku vkusu.

1.Lesk jako blesk? Všeho s mírou

Pravdou je, že lesklé věci vypadají dražší, než možná ve skutečnosti jsou – ale nesmíte svůj outfit složit ze všech lesklých věcí, které doma najdete. Méně je totiž v případě lesku opravdu více! Co je ale jasnou volbou – lesklé vlasy. Působí zdravě, kvalitně a rozhodně upoutají pozornost. Jsou doplňkem, se kterým vždy zazáříte. Ženy na vysoké noze mají korunu krásy vždy upravenou a náležitě opečovávanou.

2.Vkusné doplňky

I kdybyste neměli mít na nic jiného ze svého šatníku peníze, investujte do bot, kabelky a hodinek. Nemusí jít o ty nejdražší značky – jde o to, že dražší kousky v tomto případě bývají kvalitnější a vydrží. Jde tedy o položku, která se vám nakonec vrátí. Takové doplňky nestárnou a stále budí dojem luxusu.

3.LOGO jako vrata

Není důležité, aby na kolemjdoucí kabát křičel, že je značkový. Naopak. Kvalitní, luxusní kousky bývají velmi často velmi decentní až nenápadné. A přesto vzbudí pozornost – v tom je jejich tajemství. Nemusíte na ně upozorňovat. Pravá dáma a opravdový gentleman nenosí čepice a kabáty oblepené cedulkami s názvem značky.

4.Radost je starost

Pokuste se o své věci starat tak, abyste jim dopřáli jak péči, tak dlouhověkost. Vždy se přesvědčte o tom, že kousek oblečení, který si oblékáte, není špinavý, flekatý, roztržený a nechybí vám nikde knoflík. Škrábance a špína rozhodně nejsou znakem luxusní vizáže. Vypovídají spíše o nedbalosti.

5. TIP – co mít VŽDY jako ze škatulky? Tři věci, na kterých záleží nejvíce nejen při prvním dojmu

  • Zuby
  • Nehty
  • Boty

Články - další články

Doporučujeme