Chcete zjistit, kdo nechce být váš Přítel na Facebooku? NÁVOD, jak na to

13. srpna 2017·Články·Redakce

shutterstock

Sociální sítě žijí vlastním životem. Imaginární prostor, rodina i přátelství založené na jednom kliknutí. Jak zjistíte, kdo z těch, které jste si chtěli přidat do skupiny tzv. Přátel, vaši žádost nepřijal? Jednoduše, máme pro vás návod krok za krokem.

Žádostí, které jste v minulosti dostali a možná odmítli, je určitě nespočet. Někdo dokonce počet lidí v této oblasti pojal jako soutěž a ze dvou tisíc uživatelů zná osobně možná pět, deset z nich. Ať už patříte mezi sběratele či ne, poslat žádost je jednoduché, rychlé a zvládne to i facebookový začátečník. Stalo se vám ale, že jste žádost odeslali a po čase jste ji vypustili z hlavy, aniž byste vlastně věděli, zda byla potvrzena?

K tomu, abyste zjistili, kdo žádost ignoruje, stačí pár kroků. V mobilní aplikaci se vám tohle zjistit nepodaří, na počítači je to ale opravdu jednoduché. Na svém profilu klikněte na ikonku dvou lidí za sebou, kde se vám zobrazují nové žádosti o přátelství, v nabídce pak rozklikněte možnost “zobrazit všechny”. Okamžitě uvidíte seznam uživatelů, který jste v minulosti požádali o přátelství vy a oni ji nepotvrdili. Možná ne záměrně, možná už ani sociální sít nevyužívají, možná se s vámi přátelit opravdu nechtějí – důvod bohužel neví ani Facebook.

Články - další články

Doporučujeme