Cizí muž odvezl manželský pár přes 350 kilometrů daleko za umírající maminkou

1. dubna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Manželská pár cestoval za umírající maminkou. Cestou se jim však porouchalo vozidlo. Situace si všiml neznámý řidič, který se rozhodl, že pár za maminkou odveze, i když to bylo přes 320 kilometrů. Informoval o tom server BBC.

Manželé Ron a Sharleen Gilliesovi cestovali ze skotského Edinburghu do anglického Cambridge, což je autem přes 560 kilometrů. Pár se jel rozloučit s umírající maminkou, které už moc času nezbývalo.

Během cesty se jim však rozbilo auto a nemohli pokračovat dál. Do Cambridge jim navíc chybělo zhruba 350 kilometrů. U krajnice je však zahlédl projíždějící Dean Moore, který se rozhodl, že jim pomůže.

Udělal jsem to, co by udělali všichni,” uvedl skromně Moore pro BBC, jenž manželský pár odvezl až do Cambridge, aby se na místě otočil a jel zase přes 350 kilometrů zpět. Po zoufalém páru navíc nevyžadoval žádné peníze.

Nemám slov, co pro nás (Moore, pozn. red.) udělal. Stalo se to v neděli a matka zemřela v pondělí ráno. Kdyby nebylo Deana, pravděpodobně bychom se s maminkou už neviděli,” pověděl šťastný Ron Gillies pro The Gazette.

Články - další články

Doporučujeme