Ženich se těšil na úžasnou rozlučku se svobodou. Svědek však vybrané peníze utratil

1. dubna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Brit Ben Whincup plánoval takovou rozlučku se svobodou, na kterou by on i jeho přátelé vzpomínali dlouhá léta. Návštěvu proslulého kasina v Las Vegas však bohužel musel zrušit, protože jeho svědek vybrané peníze utratil. O případu informoval deník Daily Mirror.

Ženich Ben Whincup asi do smrti nezapomene na svého svědka, který měl na starosti vybrané peníze na rozlučku se svobodou. Vysněnou cestu do kasín v americkém Las Vegas plánoval Whincup se svými dvěma švagry a rodinným přítelem déle než rok. Na dobrodružství se jim podařilo nashromáždit osm tisíc liber (225 tisíc korun).

Noc před odletem se však ozval ženichův svědek, že veškeré peníze, které mu přátelé svěřili, utratil, přičemž ani nerezervoval let. Poslední dny na svobodě tak musel Ben Whincup společně s jeho kamarády strávit v anglickém městě Swindon.

Nemohl jsem uvěřit tomu, co jsem slyšel. Nikdy v životě jsem nebyl tak naštvaný. Nemůžete věřit někomu, kdo udělá takovou věc,” uvedl zklamaný ženich pro Daily Mirror, jenž neměl ani nejmenší podezření, že svědek něco podobného udělá, protože jej do poslední chvíle ujišťoval, že je všechno naplánované.

Případem se nyní zabývá policie, která však dosud nikoho nezatkla.

Články - další články

Doporučujeme