Čokoládová nebo vanilková? Příchuť zmrzliny o vás prozradí mnohé

10. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zmrzlina patří k dobrým a častým příkladům toho, jak se v létě osvěžit. Každý preferuje jinou příchuť. Někdo má rád čokoládovou, někdo si pochutná na vanilkové. Vědecký výzkum ukázal, že druh zmrzliny vypovídá o osobnosti člověka.

Čokoládová

Příchuť této zmrzliny vyhledávají lidé, kteří mají rádi, když jsou věci po jejich. Jsou optimisté a nezkazí žádnou legraci, kterou jsou schopni si udělat i sami ze sebe.

Vanilková

Lidé se sklonem k této klasické příchuti jsou citliví a vyhledávají pevný a pokud možno dlouhotrvající vztah. Jsou přizpůsobiví a lační po dobrodružství.

Pistáciová

Milovníci pistáciové příchuti jsou vesměs pozitivní lidé, kteří milují život a velmi dobře umí vycházet s lidmi. Dbají na kvalitní stravu a pohybový režim.

Jahodová

Sladká a ovocná příchuť jahodové zmrzliny je symbolická pro nerozhodné lidi. Ti totiž dokáží jeden den být úžasnými společníky, kteří zaručeně ostatní pobaví, ale druhý den je lepší si jich vůbec nevšímat, protože nemají náladu. Nicméně jsou velmi pilní a mají rádi dobrodružství.

Citrónová

Kyselejší příchuť je zase typická pro čestné, upřímné a vášnivé lidi, kteří nemají v lásce křivdu a lež. Navíc se neradi hádají. Ostatní vědí, co od nich mohou čekat.

Stracciatella

Je zde malá podobnost s jahodou, protože lidé, kteří mají rádi stracciatellu, si dokáží oblíbit jednu věc, aby ji druhý den mohli z celého srdce nenávidět. Jedná se o ambiciózní a cílevědomé bytosti, zároveň jsou však i velmi nerozhodné.

Články - další články

Doporučujeme