FOTO: 19letá dívka znásilnila svého expřítele. U krku mu držela mačetu

29. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Samantha Mears (Facebook)

Netradiční případ znásilnění řešila policie v americkém městě Great Falls. Obětí činu se totiž stal expřítel 19leté dívky, která si od něj vynutila sex. Při souložení mu neustále vyhrožovala mačetou.

Podle zpráv nesla dívka jménem Samantha Maers rozchod se svým přítelem velmi těžko a bylo pro ni obtížné se s tím smířit. V pátek 22. června se proto rozhodla, že se vloupá do pokoje svého bývalého přítele a počká tam na něj.

Jenže jí nešlo o vyříkání si určitých věcí, ale o sex. Jakmile její někdejší přítel dorazil do pokoje, strhla ze sebe kalhoty a s mačetou v ruce jej přinutila k souloži. Ačkoli se mladík pokusil bránit, dívka mu držela u krku mačetu a tloukla ho do ruky.

Posléze si dívka sedla nahá na postel a začala kolem sebe máchat mačetou. To však stihl mladík vyfotit, což se mu později vyplatilo. Po nějaké chvíli došlo mezi dívkou a mladíkem k hádce, při které se 19letá pachatelka vymočila expříteli na postel.

Jakmile dorazila na popud mladíka policie, dívka se pokoušela svést vinu na bývalého přítele, když tvrdila, že ji unesl. Policisté i na základě pořízených fotografií od mladíka však usoudili, že si dívka vymýšlí a odvezli ji na policejní stanici.

Samantha Maers může být propuštěna na kauci 50 tisíc dolarů (1,1 miliónu korun) a nesmí se zdržovat v blízkosti svého někdejšího přítele.

Články - další články

Doporučujeme