FOTO: Bezdomovec se stal terčem kanadského žertu. Takto byste se probudit nechtěli

9. srpna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Polský bezdomovec měl dostat od Brita 90 liber (2 500 korun) za to, aby si nechal vytetovat jeho jméno na čelo. Když se však muž ráno probudil, zhrozil se. Incident se měl odehrát během Britovy rozlučky se svobodou ve španělském letovisku.

Rád bych viděl, jak půjde viník do vězení, stejně tak ten, kdo mi to vytetoval. Chci spravedlnost a doufám, že karma jim to vrátí,” uvedl 34letý Tomek Matuszewski pro televizi RT. Polák tvrdí, že za celým incidentem stojí Brit, který měl rozlučku se svobodou.

Jakmile se ráno probudil, šel událost nahlásit na policii. Uvedl, že měl za tetování slíbených 90 liber, což je v přepočtu zhruba 2 500 korun. Jak sám poznamenal, byla to pro něj, člověka bez domova, výhra v loterii.

V den, kdy se to stalo, jsem byl opilý. Až když jsem se druhý den jsem uvědomil, co jsem vlastně udělal,” přiznal. Původně měl mít na čele vytetovanou i adresu britského občana, ale kvůli bolestem se tetování předčasně ukončilo.

Ženich Jamie Blake, jehož jméno je vytetováno na čele polského bezdomovce, se však ohradil. Tvrdí totiž, že v žádném tetovacím studiu nebyl a o žádných slíbených penězích netuší. Dodal také, že Matuszewski vůbec není žádný bezdomovec, ale žije s jeho kamarádem. V daný den byl prý Polák velmi opilý, a proto jej poslali domů.

Policie vyšetřuje případ jako možný zločin z nenávisti. Prostřednictvím sbírky se vybralo už téměř 3000 liber (85 tisíc korun), které budou použity na odstranění Polákova tetování.

Články - další články

Doporučujeme