FOTO: Útěk z vězení po thajsku. Mladík si vymyslel, že má v cele hada

28. listopadu 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Thajskému mladíkovi se podařilo bez většího namáhání uprchnout z vazby poté, co si vymyslel, že má v cele jedovatého hada. Když šel situaci zkontrolovat strážník, mladíkovi se podařilo proklouznout a strážníka v cele zavřít.

23letý Anan Komolwanit byl zadržen 18. listopadu tohoto roku za držení desítek tablet metamfetaminu. Následující den večer začal v cele řvát, že má v cele jedovatého hada. Křik uslyšel policista Ratchada Supawong, jenž se šel za mladíkem do cely podívat.

Celu navštívil celkem třikrát, ale žádného hada neobjevil. Když se však rozhodl jít blíže ke stěně a podívat se ještě jednou, zadržený se mezitím za zády strážníka proplížil otevřenými cely ven. Policista si toho sice všiml, ale zareagoval pozdě.

Ananu Komolwanitovi se i přes odpor policisty podařilo dveře cely zajistit a vydal se na útěk. Cestou z policejní stanice se jej pokoušel zastavit další policista, který však zakopl a spadl na silnici. Mladíkovi se tak podařilo utéct.

Na svobodě však nezůstal dlouho, do pátrání se pustilo víc než 200 policistů i dobrovolníků, kteří jej nakonec našli druhý den ráno. Pomohl jim v tom jeden z občanů, kterého mladík prosil o pomoc. Anan Komolwanit se nakonec vrátil do vazby a kromě držení zmíněných tablet je obviněn i z útěku z policejní vazby.

Články - další články

Doporučujeme