FOTO: Víme, jak po letech vypadá populární Vladko z VyVolených. Žije v luxusu?

9. července 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Vladko Dobrovodský (Facebook)

Díky dvojnásobnému vítězství populární reality show VyVolení mohl mít Vladko Dobrovodský zaručenou kariéru v showbyznyse. Nakonec se rozhodl pro něco jiného a žije spokojený život se svým psem.

40letý Vladko Dobrovodský, tehdejší kuchař v Motolské nemocnici, se poprvé zúčastnil reality show VyVolení před třinácti lety. Tehdy první sérii ovládl a získal ceny v celkové hodnotě 11 miliónů korun.

Po osmi letech se pod nepřetržitý dohled kamer do vily vrátil a u diváků uspěl i ve čtvrté sérii soutěže. V roce 2013 si za výhru odnesl pět miliónů korun.

Leckdo by čekal, že výhra může člověka změnit k nepoznání, nicméně o Vladkovi se to říci nedá. Ano, pokoušel se žít ve Španělsku, což mu dlouho nevydrželo, a vrátil se do České republiky, stále sní o tom, že mu přijde nabídka na hereckou roli, která zatím nepřišla, ale nejspíš se s tím dokázal smířit a sklopil hlavu.

Na svém facebooku občas zveřejní fotografie z dovolené nebo klasické profilové snímky. Jak jde ale vidět, Vladko Dobrovodský se prakticky vůbec za 13 let nezměnil.

Celebrity - další články

Doporučujeme