FOTO: Zloděj dostal nakládačku od své oběti. Vyklubala se z ní zápasnice

8. ledna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Polyana Viana (Instagram), MMA Fight Night Live (Facebook)

Lupič v brazilském Riu de Janeiru přepadl žena, která čekala na Uber. Vyhrožoval jí zbraní a požadoval od ní mobilní telefon. Bohužel pro něj si vybral špatnou oběť - bojovnici UFC, která se jen tak nedala.

Muž přisedl k 26leté ženě před bytovým komplexem v Jacarepague v Riu de Janeiru, kde čekala na Uber. Zloděj však musel ráno vstát levou nohou, protože narazil na protivníka, se kterým si není radno zahrávat, byť jde o ženu. Z “poškozené” se totiž vyklubala bojovnice UFC, tedy ultimátních zápasů, Polyana Viana.

Zeptal se mě, kolik je hodin, tak jsem mu odpověděla. Všimla jsem si, že nechce odejít. Když jsem si dala telefon do vesty, řekl, ať mu ten telefon dám, ať nic nezkouším, že je ozbrojený. Poté položil ruku na svou zbraň. V tu chvíli jsem si uvědomila, že je nějaká lehká,” uvedla Viana pro MMAjunkie.com.

Bojovnice uvedla, že útočník byl hned vedle ní, proto si pomyslela, že kdyby měl zbraň a ona včas zaútočila, neměl by čas zareagovat. “Vstala jsem, dala jsem mu dvě rány a jeden kop. Upadl na zem, popadla jsem ho zezadu za ruku a sedla si na místo, kde jsem seděla. Poté jsem mu řekla, že nyní počkáme na policii,” popsala situaci bojovnice.

Když jí vystrašený muž řekl, že se jen ptal na čas, byla Polyana ještě více vytočená, proto zloděj přitakal, ať raději zavolá policii a nechá ho už být. “Byla jsem v pohodě, protože po těch úderech nijak nereagoval. Myslím, že byl vystrašený,” dodala s úsměvem Viana.

Články - další články

Doporučujeme