GALERIE: Narodila se jako hezký muž, teď je z ní krásná žena. Svou proměnu zdokumentovala!

19. února 2017·Články·Redakce

imgur.com

Američanka zaregistrovaná jako Selgal se skrze internet podělila o čas, během kterého si plnila svůj sen - narodila se totiž jako muž, který odjakživa toužil být ženou. Album na sociální síti Imgur zachycuje okamžiky jedinečné proměny.Proměna se setkala s mnoha pozitivními komentáři!

Mladá žena zdokumentovala svou životní proměnu, kdy se stávala postupně ženou. Až do 18 let byla mužem, ale pocit, že jím ve skutečnosti není, byl silnější než toto předurčení. Měla pocit, že osobnost muže jen předstírá, uvádí web imgur.com.

Tělesné znaky ale mluvily za vše, a protože jím nechtěla být ani po vizuální stránce, rozhodla se pro hormonální léčbu. Po dlouhých sedmnácti měsících byly výsledky konečně vidět! Snem Selgal je nyní operace, na tu si ale bude muset ještě nějakou chvíli šetřit, přeměna ji bude stát přes 600 tisíc korun.

Poslední publikované foto na sociální sítí doprovází komentář: “Tohle jsem teď já. Nikdy není pozdě změnit toho, kým jste.” Jak šel čas s postupnou proměnou si prohlédněte v GALERII.

Články - další články

Doporučujeme