Hasič zachraňoval papouška. Pták ho zasypal smrští nadávek

16. srpna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: London Fire Brigade (Twitter)

Londýnští hasiči vyjeli na záchrannou misi - dostat mluvícího papouška ze střechy domu. Majitelka měla o něj obavy, protože na střeše souseda pobýval už třetí den. Při akci si hasiči vyslechli pár nadávek na jejich adresu, ale ne od ženy, nýbrž od samotného ptáka.

Jessie byla spatřena na střeše souseda, kde byla tři dny. Majitelce se ji nepodařilo přesvědčit, aby slétla zpátky k ní. I když umí tato samička papouška ara dobře mluvit, ženu neposlouchala. Proto přišli na pomoc hasiči z londýnské čtvrti Edmonton.

Vedoucí oddílu se dobrovolně přihlásil, že za Jessie vyleze a pokusí se ji dostat dolů. Majitelka mu poradila, že Jessie velmi dobře reaguje na kouzelnou větu “Miluji tě.” Hasič tedy neváhal. Když byl u papouška nahoře, pokusil se jej takto oslovit.

Jessie mu posléze také řekla “Miluji tě” a vypadalo to, že je vše na dobré cestě. Jenže poté hasiče zasypala smrští tolika nadávek, až to vedoucího oddílu rozesmálo. Jak se ukázalo, Jessie ještě ovládala řečtinu a turečtinu, proto hasič zkusil v obou jazycích říct, aby k němu přišla.

Nakonec se ukázalo, že Jessie zraněná není, protože přelétla na vedlejší střechu a posléze slétla na strom. Hasiči tedy nechali zbytek na přírodě. Papoušek se nakonec k majitelce vrátil. Hasiči na svém twitteru oznámili, že jim majitelka poslala video, ve kterém nabádá Jessie, aby hasičům poděkovala.

Články - další články

Doporučujeme