Čechomor s Lucií Bílou vydávají nový klip k písni Ej, lásko a vyrazí na společné turné

17. dubna 2023·Hudba·Redakce

Čechomor a Lucie Bílá. (Foto: Profimedia)

Skupina Čechomor se spojila s několikanásobnou zlatou slavicí Lucií Bílou a společně natočili klip k písni Ej, lásko. Zpěvačka s kapelou vyrazí i v letních měsících na sérii speciálních dvojkoncertů.

Kapela Čechomor je pohlazení pro duši. Lidové písničky v jejich podání jsou laskavé a nádherným způsobem vyjadřují lásku k naší zemi. Zpívat melodie, které máme všichni pod kůží, je pro mě radost. Písničku Ej, lásko jsem si zpívala už jako dítě se svou maminkou a tím patří mezi mé nejmilovanější. Její nahrávka s Čechomorem je pro mne krásnou vzpomínkou… Už teď se moc těším, až ji v létě živě zazpíváme divákům na našich čtyřech exkluzivních dvojkoncertech,” napsala na instagram Lucie Bílá.

Videoklip je natočen ve studiu. Lucka s Františkem Černým stojí naproti sobě u mikrofonu a v září reflektoru zpívají jednotlivé pasáže lidové písně. Máme velkou čest si tady s kámoškou zazpívat,” uvedli František s Karlem Holasem na instagramu a dodali, že se na společné písničce domluvili již před 12 lety na benzínce a až nyní se jim to podařilo uskutečnit.

Společný song pak zazní na dvojkoncertech Čechomoru s Lucií Bílou, a to konkrétně 28. června v Praze, 4. srpna v Jindřichově Hradci, 19. srpna ve Strážnici a 27. srpna v Jihlavě.

Hudba - další články

Doporučujeme