Hitovka týdne: Joan Osborne – One Of Us

8. července 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Joan Osborne. (Foto: Shutterstock)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na Facebooku a Instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Joan Osborne - One Of Us.

Co byste dělali, kdybyste potkali Boha a směli se ho zeptat jen na jednu jedinou otázku? To by bylo dilema, co? V roce 1995 na nás s tímhle dotazem vyrukovala americká zpěvačka Joan Osborne, která byla tehdy objevem roku. Získala sedm nominací na Grammy a deník New York Times o ní napsal, že její zpěv je andělská extáze.

Asi se od ní očekávalo víc než jen pouhý jeden hit, ale další už bohužel neměla, a to i přesto, že vydala úctyhodných dvanáct alb. Poslední Trouble And Strife vyšlo loni. Ačkoliv jméno Joan Osborne už dávno zmizelo z hitparád, její písnička One Of Us zní z rádií dodnes. Ve čtvrtek 8.7. oslaví Joan Osborne 59. narozeniny.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na Facebooku a Instagramu napsat s čím máte píseň spojenou nebo co si okamžitě vybavíte, když ji slyšíte. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v rámci  Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak s čím máte spojený tento hit od Joan Osborne? Napište nám!

Hudba - další články

Doporučujeme