Už v sobotu vystoupí SKYND se svým úžasným hlasem a dech beroucími písněmi s mrazivou tématikou

3. listopadu 2023·Hudba·Dominika Číčelová

SKYND (Foto: Instagram SKYND)

Celý týden se nese v duchu Halloweenu a ani v sobotu 4. listopadu tomu nebude jinak. Čeká nás totiž téměř až hororový koncert. SKYND vystoupí se svým úžasným hlasem a dech beroucími písněmi s mrazivou tématikou v pražských Holešovicích v Sasazu.

Nahlédněte do zvrácených duší těch nejhorších vrahů a násilníků, které kdy vytvořilo snad samo peklo. Už 4. listopadu se můžete opět těšit na SKYND v Sasazzu. Dvojice zpěvačka SKYND a producent/multiinstrumentalista Father se tematicky věnují těm nejvíce znepokojivým zločinům, které zpěvačku odjakživa fascinovaly. Rozhodla se proto, že o nich začne psát a tyto příběhy vyprávět. Tento koncept zabalila do temného elektro-metalu a každý singl doprovází i velmi silné a autentické video. Skladby jsou pojmenované podle osob nebo podle tragických událostí. Texty pojednávají o jedincích, kteří došli za hranici lidskosti.

“Musí to být taktní a vkusné, vyjádřit respekt k obětem. Nejtěžší na mojí tvorbě je přepsat daný případ do hudební formy. Při psaní skladeb je těžké se oprostit od emocí, svěřila se zpěvačka v rozhovoru před svým prvním vystoupením v České republice v rámci festivalu Rock for People v roce 2022.

Lístky na koncert, ze kterého budete mít husí kůži, a nejen díky úžasnému hlasu zpěvačky SKYND, ale i tajemné atmosféře a děsuplným textům, najdete ZDE!

Hudba - další články

Doporučujeme