VIDEO: Tato Češka může vyhrát německou Superstar! Už nyní dojímá porotu k slzám

29. ledna 2018·Hudba·Karolína Stránská

Martina Bárta. Možná vám toto jméno zní povědomě. Mělo by. V loňském roce nás reprezentovala v mezinárodní hudební soutěži Eurovize. Do finále tenkrát nepostoupila a teď zkouší štěstí v německé verzi pěvecké soutěže Superstar. A uvedla se skutečně dobře!

Martina (29) si vybrala pro své první vystoupení globální hit “Million Reasons” od Lady Gaga. Píseň zjevně podala přesvědčivě, protože jedna z porotkyň se dojala k slzám. To však nebylo vše. Porotce uznal, že Martinina verze je lepší než originál v podání americké zpěvačky! To už se slzám neubránila ani soutěžící. Svěřila se s tím, že během svého přednesu myslela na otce, s nímž již dlouho není v kontaktu.

Proč si jako svou soutěžní píseň vybrala právě baladu Million Reasons? “Lady Gaga má úžasný životní příběh, odmalička psala vlastní muziku, pak se vyšvihla na základě svých popových hitů, ale dnes je v pozici, kdy si může dělat, co chce. Inspirují mě její názory, je to zpěvačka, která se nezaprodá jen tak něčemu,” vysvětlila svůj obdiv k americké umělkyni v rozhovoru, který poskytla hudebnímu serveru iReport.

Hudba - další články

Doporučujeme