Zpěvačka Debbi vydává nový letní singl Sunshine

19. června 2023·Hudba·Redakce

Debbi. (Foto: instagram Debbi)

Je to 13 let, co na sebe rusovláska s nezaměnitelnou barvou hlasu upozornila svým velikým hitem Touch The Sun. Píseň, jež následně získala cenu Anděl v kategorii nejlepší skladba roku, okupovala nadlouho český éter, přední příčky hitparád i televizní reklamní čas spojený s ikonickým řeckým nápojem. Debbi se aktuálně hlásí s další letní písní Sunshine. Za novou písní stojí stejná autorská a producentská dvojice jako tomu bylo u Touch The Sun Peter Graus a Marián Kachút.

Právě vyšel můj nový singl Sunshine! Letní taneční song od producentů Touch The Sun Vám roztančí letní dny,” pochlubila se novinkou na instagramu zpěvačka. Spolupráce s producenskou dvojicí Peter GrausMarián Kachút byla podle jejich slov perfektní. “Práce ve studiu nám šla znovu tak snadno, uvolněně a přirozeně jako poprvé před lety. Myslím, že to je na výsledku znát. Znovu vznikla veselá současná letní písnička.“

Spolupráci si pochvaloval i Graus.Ona je pořád jako to slunce a pracovat s ní je radost a znovu nás to moc bavilo. Neplánovaně nám s textem pomohla Kate Korcek, zpěvačka legendární skupiny MadeToMate.“ Debbi se už nemůže dočkat, až letní novinku bude o prázdninách hrát živě na koncertech.

Zpěvačka je držitelkou dvou prestižních cen Anděl a má za sebou vydání tří alb. Loni v létě se provdala za svého partnera Tomáše Pchálka, který má z předchozího vztahu tři děti. Lásku k manželovi pak originálně vyznala ve své první české písni V dobrým i zlým.

Hudba - další články

Doporučujeme