Je libo červené nebo bílé? Podle toho, kterému dáváte přednost, se dá odhadnout, jaká jste

9. října 2021·Jídlo a pití·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Možná vás to nikdy nenapadlo, ale to, zda dáváte přednost bílému, nebo červenému vínu, o vás celkem dost prozradí. Pokud se ohledně vína nerozhodujete pouze na základě toho, že červené nadělá víc paseky jak na zubech, tak na světlém oblečení, v našem článku se můžete dozvědět, co vaše volba vína vypovídá o vás. Informacemi přišel web Elite Daily.

Většina žen miluje víno a je zajímavé, že často buď jen bílé, nebo červené, i když preference se někdy mění s věkem nebo podle ročních období. Lze vůbec říct, že se nějak liší ženy, které si dají raději sklenku červeného, od kamarádek, které nedají dopustit na bílé?

Na webu Elite Daily, který informaci přinesl, tvrdí Gigi Engle, že to poznat lze a dokonce existuje třicet pět rozdílů mezi ženami, které pijí červené, a těmi, co preferují bílé.

Milovnice červeného vína

Ženy, co nedají dopustit na Cabernet Sauvignon, Dornfelder, Merlot, Rulandské modré či Modrý Portugal, preferují spíše dlouhodobé vztahy. Mají na mužích rády plnovousy, jsou praktické, říkají, co si myslí, jsou přemýšlivé, dávají přednost humanitním oborům, milují tmavé barvy a skleničku drží za stopku.

Dále se baví o vážných tématech, milují maso, nosí volné šaty a pohodlné boty. Rády si sednou k ohni a nepohrdnou kvalitní literaturou. Rády se zachumlají do svetru, stráví klidný večer doma a na dovolenou by jely do Paříže.

Ženy, které raději bílé

Dámy, které dají přednost Veltlínskému zelenému, Sauvignonu, Tramínu červenému, Rulandskému šedému, Pálavě nebo Müller Thurgautu, si rády užívají vztahům na jednu noc. Žijí okamžikem, poslouchají elektronickou hudbu, umí naslouchat, dokážou být nad věcí, líbí se jim muži jako ze škatulky a často odhazují zábrany.

Také jsou zdrojem zábavy na večírku, mají rády lehkou stravu, píší zprávy, nebojí se podpatků, ocení dobrý film, rády chodí na party a často ukazují holé bříško. Nadchne je svěží letní den, do kterého si moc rády obléknou letní šatičky. Na dovolenou by jely do Toskánska.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme